поръчки за 8-ми Март не се приемат

За нас

D art of photos се роди като идея преди много години, но сега началото на 2022 година се оказа момента в който имаме достатъчно време за да създадем място в което Вие, нашите клиенти ще можете да разгледате авторските ни снимки, и да поръчате някои от тях под формата на принт, за декорация към Вашето място независимо дали е в комфорта на дома Ви или искате офиса да стане по-интересно и забавно място.

Каквото и да кажем, ясно е че една снимка на стената или пък картина определено е повод за разговор както с гости, така и с роднини. Това е и основната мисъл, когато създавахме продуктите в сайта, подредбата на категориите и самата визуализация в среда. Искахме да можете да си представите къде бихте сложили принтовете, естествено ще се радваме да Видим как изглеждат творбите и във вашият дом или офис, и ако имате желание можете да ни ги изпратите на мейл или пък да ни отбележите директно във вашите публикации в социалните мрежи 🙂

А сега за нас:

Фотограф: Дико Диков - млад, енергичен и любопитен, така е започнало увлечението му към фотоапарата и снимането. Още като дете получих първият си лентов апарата, нямах точна идея и представа как да се случват нещата за да има хубав край при проявяването на лентата, но тук се задейства любопитството ми. Щракане, щракане и познайте отново щракане, после чакане за проявяване на лентите и така от аналоговият свят на фотографията към дигиталният. Мой колега и пряк ръководител ми подаде в ръцете един Fujifilm - голяма работа! Имаше си всичко необходимо за любителска фотография и се започна едно снимане и забележете, гледане моментално на резултата. Беше страхотно, после отново това любопитство ами ако направя това, или ако сменя тази настройка и така проба-грешка, до момента когато реших, че искам нещо по-професионално.  

На сцената се появи Canon, и до днес си имам една фотографска любов и тя е Canon. Ясно е вече бях се запалил излизах, снимах, ходен на различни места пак снимах, и до днес без значение къде отивам багажа е ясен, може да няма място за дрехи, но за апарата, обективите и дрона не важи. Винаги са с мен!

След време се появиха и моите идоли в снимането, и естествено това беше възможно заради Youtube.

В заключение Всички снимки в сайта са авторски и правата на снимките са запазени, при поръчка на фотопринт от нас, няма да получите масовка, каквито се предлагат от големите вериги за декорация и мебели.

magnifier